НА ЧЕКОР ДО СМРТТА: Неверојатен кадар од велосипедска трка!

Познатата трка од Париз до Рубе можеше да има неславна епизода, доколку се случеше трагедија која би останала запаметена во наредните години. За среќа, не дојде до никакви кобни настани, но оваа етапа ќе остане запаметена по неколкуте ризични и шокантни кадри.Доволно е да се спомне дека поминале само 8 секунди од последниот „луд“ велосипедист кој ја преминал пругата и по кој поминал воз со неверојатна брзина.
Кој е овде луд? Би се рекло, сите по малку. Велосипедистите кои не констатираат дека рампата за преминување на пругата е спуштена, или пак полицаецот кој не се труди премногу да ги запре во моментите кога во секој миг се очекува да помине брз воз.
Уверете се зошто ова видео стана хит на интернет:Доволно е да се спомне дека поминале само 8 секунди од последниот „луд“ велосипедист кој ја преминал пругата и по кој поминал воз со не

Пронајдете не на следниве мрежи: