На факултет за теологија идни попови полагаат испит…

На факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: – Што полагаше? – Крштевка… – И што направи?На факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: – Што полагаше? – Крштевка… – И што направи? – Ништо, ме бутна. – Што ти падна?– Бебето!На факултет за теологија идни попови полагаат испит. Излегува еден од испит и колегата го прашува: – Што полагаше? –

Пронајдете не на следниве мрежи: