На прв поглед изгледа дека е само обична карпа, но кога ќе се доближите до неа…

Loading...

Гледајќи од далечина ќе ви се причини дека е само еден голем камен на оваа планина. Но кога ќе се приближите до него ќе се уверите во спротивното.

loading...
Loading...