Нацртал црн круг на дланката: Резултатот?- Ќе видите НЕШТО МНОГУ ЛУДО!

Loading...

Јонатан Харис ја започнал својата уметничка кариера со цртање на портрети, но многу брзо му здосадило.Па, се одлучил на нешто многу , многу лудо….
Па сега е вистински хит на својот канал на Јутуб…
Погледнете..

 

Source: Cool 3D Trick Art – Bullet Hole in Hand by slorunner on RumbleПа, се одлучил на нешто многу , многу лудо….
Па сега е вистински хит на својот канал на Јутуб…
Погледнете..

&nb

loading...
Loading...