Над 1000 македонски грла „ГРМАТ“ во салата во Јесенице

Македонските фанови, популарната „Македонска фаланга“ и во Словенија ја бодри нашата кошаркарска репрезентација.Македонските навивачи прават одлична атмосфера во салата во Јесенице на првиот натпревар со Црна Гора во рамките од Европското Првенство.
На полувремето водиме со еден кош разлика, односно 46-45.
Според проценките, околу 1200 до 1300 македонски навивачи ги бодрат нашите кошаркари на мечот со Црна Гора.
Фото: архиваМакедонските навивачи прават одлична атмосфера во салата во Јесенице на првиот натпревар со Црна Гора во рамките од Ев

Пронајдете не на следниве мрежи: