Најдобрата и најсмешна „Call me maybe“ пародија

Loading...

Ова видео инспирирано од песната „Call me maybe“ стана вистински хит на Youtube. Зошто? Погледнете сами!Ова видео инспирирано од песната „Call me maybe“ стана вистински хит на Youtube. Зошто? Погледнете сами!

loading...
Loading...