Најдоброто од македонската битбокс сцена

Најдоброто од македонската битбокс сцена…Мартин Буцо Атанасовски за своите фанови на Фејсбук постираше битбокс видео. Уживајте:
 
 
 

Labavo Dosadno Glupiranje Beatbox 🙂 Fciu !!!
Depresivno vreme tera na neshto jebiga 🙂 !!
Posted by Мартин Буцо Атанасовски on Saturday, 6 June 2015

Мартин Буцо Атанасовски за своите фанови на Фејсбук постираше битбокс видео. Уживајте:
 
 
 

Пронајдете не на следниве мрежи: