Најголемата измама во историјата на човештвото. Ова е вистината за рецесијата

Loading...

Денеска ќе дознаете една од најголемите тајни во историјата на светот… Тоа е тајна што има огромни ефекти врз секој што живее на оваа планета. Повеќето луѓе можат да длабоко во себе да почувствуваат дека нешто не е сосема во ред со светската економија, но малкумина знаат што всушност се случува.Поминаа деновите кога едно семејство можеше да преживее само со една плата… секој ден се чини дека работите сѐ повеќе и повеќе се надвор од контрола, но само еден во милион од луѓето разбираат зошто.
Сега ќе го откриете системот кој е одговорен за поголемиот дел од нееднаквоста во светот.
Светските организации се тие кои не сакаат да знаете за тоа како овој систем се наоѓа на врвот на финансискиот синџир во последните 100 години.

Ова што ќе го дознаете ќе го смени вашиот живот, затоа што ќе влијае врз изборите што ќе направите во иднина.
Ако доволно луѓе го научат ова, тогаш ќе дојде до промена во светот – затоа што тоа ќе го смени системот. Затоа што ова е „Најголемата скриена тајна на парите“.
Никогаш во историјата на човештвото немало толку многу ограбени луѓе од страна на неколкумина, а тоа го остваруваат на следниот начин…
Поминаа деновите кога едно семејство можеше да преживее само со една плата… секој ден се чини дека работите сѐ повеќе и повеќе се надвор од контр

loading...
Loading...