Најлошиот скок во историјата на Олимписките игри!

Русинката Надежда Бажина ќе биде запаметена како онаа која го изведе најлошиот скок во вода во историјата на Олимписките игри.Русинката во својот шести скок целосно ја загуби рамнотежата, така што и покрај напорите да се поправи, на крајот заврши со резултат од 0,0.
Во водата падна во речиси целосно хоризонтална позиција што ги разочара, но и насмеа, луѓето низ Русија и во светот.Русинката во својот шести скок целосно ја загуби рамнотежата, така што и покрај напорите да се поправи, на крајот заврши со резултат од 0,0.

Пронајдете не на следниве мрежи: