Најлуд семафор!

Loading...

Кога си замислувате нешто забавно, веројатно семафорот не е првата работа која ви паѓа на памет. Но, во Риека одлучиле тоа да го променат.На светлата на семафорот некој одлучил да залепи забавни налепници, кои го привлекуваат вниманито на сите пешаци.
Така, на црвеното светло е залепена налепница од проститутка, на жолтото кригла пиво, а на зеленото лист од марихуана.
Необично во секој случај, мора да признаете!

 На светлата на семафорот некој одлучил да залепи забавни налепници, кои го привлекуваат вниманито на сите пешаци.
Така, на црвеното светло

loading...
Loading...