НАЈОТКАЧЕНИОТ ИНСТРУМЕНТ НА СВЕТОТ! Користи 2000 џамлии за да создаде музика!

Loading...

Се обложуваме дека никогаш не сте помислиле дека џамлиите можат да создаваат музика. Ниту ние. Но, еден музички генијалец од Шведска измислил инструмет, кој користи токму џамлии за да свири…
Мартин Молин, направил инструмент кој се состои од 3000 внатрешни делови кој користи 2000 џамлии за да создава музика. Потребни му биле две години за да го заврши. Инструментот е направен од дрво и се управува со рачки и запчаници.
Погледнете колку е интересно и несекојдневно!Ниту ние. Но, еден музички генијалец од Шведска измислил инструмет, кој користи токму џамлии за да свири…
Мартин Молин, направил инструме

loading...
Loading...