Најверното куче во светот: Видео кое разнежни и расплака многумина!

Loading...

Ова кутре на светот му покажа што значи љубов!Ова верно кутре му докажа на својот сопственик дека безгранично го сака, откако без прекинување трчаше по возилото на Брзата помош која го пренесувала во болница.
Во очајнички обид да не го изгуби возилото од вид, кучето трчаше малку по пат малку по тротоар, а неговиот упорен обид да дојде до сопственикот го снимил медицинскиот персонал.
-Ја работам оваа работа цели 19 години и не сум видел ништо слично.- рекол болничарот.
Кога стигнале во болница, сопсвеникот кој имал епилептичен напад е сместен на носилка, а кучето стоело до него.
Погледнете го видеото:

 
Ова верно кутре му докажа на својот сопственик дека безгранично го сака, откако без прекинување трчаше по возилото на Брзата помош која го пренесув

loading...
Loading...