Највкусни и најбрзи плазма бомбици од само 3 состојки

Децата посебно ги обожаваат!Еден од рецептите „набрзинки“, кои ќе ги обожавате сигурно.
Вкусни бомбици кои многу брзо се прават, а уште побрзо се јадат. Состојќи:

300грама мелена плазма биксвити + 50грама мелена плазма биксвити за валкање на бомбиците.
1 маргарин
Малку сок од портокал

Подготовка:

Маргаринот добро го матите и ги додавате мелените плазма биксвити

 А остатокот погледајте го во видеото:Еден од рецептите „набрзинки“, кои ќе ги обожавате сигурно.
Вкусни бомбици кои многу брзо се прават, а уште побрзо се јадат.

Пронајдете не на следниве мрежи: