Налутен носорог, нападнал автомобил со туристи!

Loading...

Снимено е во момент кога бесен носорог, напаѓа автомобил полн со туристи.Снимката покажува како носорогот прво со интересен го следи автомобилот. Во следниот момент се затрчува кон автомобилот и го удира.
Навистина страшно!
Погледнете го видеото:Снимката покажува како носорогот прво со интересен го следи автомобилот. Во следниот момент се затрчува кон автомобилот и го удира.
Нависти

loading...
Loading...