Напад сред Бирмингам: Девојка нападнала жена и ја претепала!

Loading...

На видео снимката јасно се гледа како една жена била претепана додека купувала зеленчук.Британската полиција трага по жената која нападнала жена само поради тоа што од нејзе побарала д го препаркира автомобилот!
На видео-снимката  јасно се гледа како жената била претепана додека купувала зеленчк. Таа пред доаѓањето  до продавниците му сугерирала на еден возач да го препаркира автомобилот затоа што го заградил просторот за минувачите. Кратко потоа жената излегла од автомобилот и ја нападнла несреќната жена.
Ја држела за вратот и ја удирала по главата, а кога жртвата се обидела да се извлече напаѓачката повторно ја нападнала. Кога првиот напад поминал 44-годишната жртва станала и ги забележала регистарските ознаки. Кога го видела тоа напаѓачката повторно излегла од автомобилот и повторно ја нападнала жртвата, потоа седнала во возилото и заминала од местото.

Жртвата се здобила со модринки и отоци на главата. Најстрашното е тоа што на нападнатата жена никој не  пришол да и помогне, а минувачите само се чуделе и гледале.
Британската полиција трага по жената која нападнала жена само поради тоа што од нејзе побарала д го препаркира автомобилот!
На видео-снимка

loading...
Loading...