Направете сами некои модни детали и разубавете го вашиот изглед

Loading...

Пробајте да ги направите овие модни детали. Освен што добро ќе го исполните вашето слободно време, ќе го разубавите и вашиот изглед. Направете ја оваа алка за помалку од 15 минути. Таа ќе ја краси вашата рака, а можете и да ја подарите некому кој ви е драг. 

Украсете ги лактите и разубавете ја едноставната блуза.
Направете ја оваа алка за помалку од 15 минути. Таа ќе ја краси вашата рака, а можете и да ја подарите некому кој ви е драг. 

loading...
Loading...