Направил дупки во несварениот компир. ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ крајниот резултат!

Скоро и да не постои личност на светот којашто не сака компир и сланина. Токму поради тоа, Џејсон Кинг, кој е домаќин во еден ресторан, решил овие две намирници да ги спои во една и да направи јадење поради кое ќе си ги излижете прстите.Според неговото мислење, сланината е идеален прилог за скоро секое јадење, бидејќи е многу вкусна.
Џејсон им порача на сите дека неговиот рецепт може да се користи како еден вид упатство за луѓето кои би сакале да направат свој „вулкан-компир“. Единствена граница е фантазијата.
Погледнете го видеото:Според неговото мислење, сланината е идеален прилог за скоро секое јадење, бидејќи е многу вкусна.
Џејсон им порача на сите дека неговиот р

Пронајдете не на следниве мрежи: