Напуштено куче постојано ја криело главата: Причината за тоа ќе ви го СКРШИ СРЦЕТО!

Loading...

Неговите претходни сопственици, одлучиле да го испратат во Прифатилиште за животни, бидејќи не можеле да го лекуваат.Мечавина од Чау-чау, Осо, станал срамежлив и повлечен, кога сопствениците го напуштиле поради болест.
По осум години поминати со ова куче, неговото претходно семејство, одлучило да го испрати во Прифатилиште за животни, бидејќи не можеле да го третираат.
Осо, имено боледувал од кожна болест, поради која естетски изгледа поинаку, бидејќи на некои места нема влакна. Но оваа болест е излечива.

 

Фактот дека бил напуштен, оставил последици на него: во прифатилиштето постојано се криел во ќош…
Сепак, благодарение на чуварот, Осо брзо оздравел и ја вратил самодовербата.
Освен тоа, пшовторно бил вдомен.Мечавина од Чау-чау, Осо, станал срамежлив и повлечен, кога сопствениците го напуштиле поради болест.
По осум години поминати со ова куче,

loading...