НАСИЛСТВО ВРЗ ЖЕНИТЕ: Погледнете како реагираат очевидците во ваква ситуација

Loading...

Погледнете како реагираат очевидците на малтретирањето на девојкитеКолку пати сте присуствувале некаде каде имало насилство врз жена или девојка?
Дали ќе реагирате за да му помогнете на понежниот пол?
Дали сметате дека насилството врз жените и девојките е нивна приватна работа?
На сите овие прашања, има одговор во видеото кое следи:

Колку пати сте присуствувале некаде каде имало насилство врз жена или девојка?
Дали ќе реагирате за да му помогнете на понежниот пол?

loading...
Loading...