Натпреварувач претепал девојка среде ТВ квиз!

Еден натпреварувач ја изгубил контролата и својата колешка, исто така натпреварувачка ја фрлил на под и ја удрил по лицето.Во квиз кој се емитува ширум Русија во директен ТВ пренос гледачите биле шокирани со глетката која можелe да ја видат.
Еден натпреварувач ја изгубил контролата и својата колешка, исто така натпреварувачка ја фрлил на под и ја удрил по лицето.
Девојката во црвено бикини останала на подот уплакана, а снимателите на програмата пришле да и помогнат.
Според некои информации, девојката претходно го провоцирала насилниот натпреварувач, но тоа никако не е оправдување за она што го сторил.
Жртвата и насилникот биле дел од осумчлената натпреварувачка екипа која се бори за освојување автомобил во овој руски квиз.Во квиз кој се емитува ширум Русија во директен ТВ пренос гледачите биле шокирани со глетката која можелe да ја видат.
Еден натпреварувач ј

Пронајдете не на следниве мрежи: