Научниците прават мистериозни експерименти врз луѓето и животните?!

Loading...

Се повеќе се зборува за можноста дека научниците во светот, прават мистериозни експерименти врз животните и луѓето,на некои тајни локации за кои се уште нема докази дека навистина постојат. Дали се ова е една страшна вистина или само уште една непотврдена теорија од која стравува човештвото?!Научниците со напредокот на технологијата си земаат за право да создаваат суштества од експериментирањето во лабораторија, најчесто врз животните, а се почесто и врз човекот. 
Постојат теории дека овие експерименти се развиваат низ целата планета и врвни светски научници се собираат во тајни лаборатории каде што создаваат хибридни суштества со мешање на гените на животните и човекот. 
Кинеските научници се први кога е во прашање истражувањето врз животните и човекот. Постојат иостражувања кои покажуваат дека кинеските научници ги мешаат гените на човекот со гени на глушец или некое друго животно и добиваат некои чудни хибридни суштества, кои подоцна ги истражуваат нивните предности и маани. 
Покрај тоа, истражувачи од универзитетот во Мичиген тврдат дека најмногу се експериментира врз глувци на кои им се вбризува ХИВ вирусот, а потоа со одредени човечки гени се вршат експерименти за наоѓање начин на лечење на овој смрттоносен вирус. 
Некои тврдат дека е пронајдена и вакцина за лечење на ХИВ вирусот, но оваа информација се уште не е потврдена со релевантни факти и докази. 
Ова е уште една теорија од 16-те светски теории, за кои има многу претпоставки дека се вистинити, само потребно е да се најдат вистински докази дека сето ова е вистина и дека може да влијае врз иднината на човештвото. Научниците со напредокот на технологијата си земаат за право да создаваат суштества од експериментирањето во лабораторија, најчесто врз животните,

loading...
Loading...