Не ја видел својата мајка 7 години- Еве како ја пречекал!

Ова е емисија слична на онаа Џери Спрингер Шоу и се емитува на телевизија во Либан. Тинејџерот својата мајка ја гледа за првпат по седум години. Тој така постапува со неа затоа што мајката го обвинува татко му за психичко злоставување.Тинејџерот својата мајка ја гледа за првпат по седум години. Тој така постапува со неа затоа што мајката го обвинува татко му за психичко злоставув

Пронајдете не на следниве мрежи: