НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ ПОЛОШО: Само што го купила автомобилот, а нема да верувате што пронашла во него

Loading...

Сопственичката на автомобилот била бездомничка која живеела во автомобилот. После смртта автомобилот бил запленет од полицијата и продаден на аукција.  Андреа Давидсон од Вашингтон купила автомобил на аукција за 700 долари. Го возела до дома за детално да провери во каква состојба е истиот. Си размислувала за тоа колку треба да работи на автомобилот, но тоа што го пронашла внатре ја оставило без текст. Четири урни биле сокриени под албум со стари фотографии, документи, дневник и други лични работи кои и припаѓале на Саша Единс.
„Останав шокирана. Тоа е нешто што никој не би очекувал да пронајде во автомобил.“- раскажува Андреа. Една од урните судејќи по се, содржела пепел од домашно милениче, но во преостанатите три било нечие семејство, на некој најблиските.

Сопственичката на автомобилот била бездомничка која живеела во автомобилот. После смртта автомобилот бил запленет од полицијата и продаден на аукција.  
Видеото е на следната страна:

Андреа Давидсон од Вашингтон купила автомобил на аукција за 700 долари. Го возела до дома за детално да провери во каква состојба е истиот. Си разм

loading...
Loading...