НЕ МУ ДАЛ ПЛАТА: Погледнете што овој работник направи!

На интернет се појави видео на кое еден човек со булдожер уништува скап автомобил.Забележан е моментот во кој еден суданец одлучил да го остави без автомобил својот шеф наводно заради неисплатени плати. Затоа шефови замислете се може ова да ви се случи и ВАМ!
Погледнете го видеото:Забележан е моментот во кој еден суданец одлучил да го остави без автомобил својот шеф наводно заради неисплатени плати. Затоа шефови замислете се

Пронајдете не на следниве мрежи: