Не знаете како да приготвите ГВАКАМОЛИ? Погледнете!

Ајде да претпоставиме дека вечерва ќе ви доаѓа друштвото кај вас дома. Немате никаква идеја што би можеле да ги послужите, а тоа да не биде веќе стандардната руска салата. Лаура Витале го има решението за вас.Подгответе авокадо, лимон, кромид, пиперче, бибер и сол. Со еден клик, погледнете ги останатите постапки во текот на подготовката на една ваква превкусна закуска за најблиските. Уживајте!Подгответе авокадо, лимон, кромид, пиперче, бибер и сол. Со еден клик, погледнете ги останатите постапки во текот на подготовката на една ваква пре

Пронајдете не на следниве мрежи: