Неделен хороскоп за 18.03.2013 – 24.03.2013

Loading...

Овен
Изгледате многу енергично и важно ви е да го забрзате деловниот ритам. Обрнете внимание на нивото на прилагодување во ситациите кои имаат влијание на заеднички интереси. Кога и да ви се укаже добра деловна прилика, го одбирате наједноставното решение. Најпрво завршете ги обврските а после опуштете се со уживањето. Во втроник и среда ќе бидете во деликатна ситуација кога љубовта е во прашање. Бидете сочувствителни и нежни во разговорите. Викенд? Авантура, инспирација и романса на видик. Искористете ги целосно за да го подобрите квалитетот на вашиот живот.
Бик
Во понеделник ќе се обидувате да ги сокриете вашите чувства. Зошто? Ѕвездите ви се наклонети слободно изразете се. Во вторник, среда и четврток водете се од изреката „ домот е таму кај што е срцето“, и немојте многу да се двоумите. Ако некој ви е важен, препуштете се. За викенд ќе дојдете во конфликт со некој кој е исто така тврдоглав како вас…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Изгледате многу енергично и важно ви е да го забрзате делов

loading...