Нејзината смрт е блиску- таа сака да ги исполни своите желби пред да умре

Loading...

Британката Стефани Најт која има 21 година боледува од рак. Таа од 17 години се бори со блеста но за Нова Година дознала дека деновите од нејзиниот живот се намалуваат. Но  и покрај се таа на очајува туку си напавила листа на работи кои сака да ги направи пред да умре.
Погледнете како изгледала пред да се разболи.
 
Откако таа јавно ги објави своите желби многу луѓе се понудија да и помогнат колку што можат да помогнат во остварување на нејзините желби. Неодамна ја посетил Гери Барлов кои и пеел во нејзиниот дом.
Имено, нејзината нога е ампутирана бидејќи докотрите сметале дека тоа ќе го спречи развојот на карциномот, но се било безуспешно.

Во продолжение еве дел од нејзните желби:
-Да се смееам до болка
-Да ги запознам принцот Вилијам и Кејт
-Да одам во паб и малку да се поднапијам
-Да направам моминска забава
-Да одам на одмор со семејството и нашите кучиња
-Да скокам со падобран со помош на инструктор
-Да го гледам зајдисонцето од убава местоположба
-Да развеселам некој кој боледува од рак
-Да одам на голем шопинг
-Да ја запознаам сестра ми со Гери Барлоу и Роби Вилијамс
-Да можам да возам кола
-Да го запознам татко ми со играчите на Манчестер јунајтед
 Британката Стефани Најт која има 21 година боледува од рак. Таа од 17 години се бори со блеста но за Нова Година дозна

loading...