Некој дечко фатил влаинка за девојка и ѝ вика…

Loading...

Некој дечко фатил влаинка за девојка и и вика:– Дај бе испуши ми го.– Не може!Некој дечко фатил влаинка за девојка и и вика:– Дај бе испуши ми го.– Не може!– А да ти го дадам да ми го испушиш?– Давај!Некој дечко фатил влаинка за девојка и и вика:– Дај бе испуши ми го.– Не може!– А да ти го дадам да ми го испуш

loading...