Некој денес го слави Трифун, некој Валентин, а тој…

Некој  денес го  слави Трифун, некој Валентин, а тој…Кој празник повеќе се слави во Скопје, Валентин или Трифун?!
Кој празник повеќе се слави во Скопје, Валентин или Трифун?!

Пронајдете не на следниве мрежи: