Нема да поверувате КАДЕ И КОГА мажите најчесто ве изневеруваат!

Loading...

Постојат случувања кои ги зголемуваат шансите мажите „да ги откачат кочниците“ и да се препуштат на неверство,а една анкета покажала дека свадбите се место на кое девојките не би требало да ги пуштат своите партнери без надзор.Истражувањето спроведено на повеќе од две илјади испитаници покажало дека мажите своите партнерки најмногу ги изневеруваат на свадбите на кои отишле сами.
Како што покажала анкетата, 32 отсто од мажите ги изневеруваат жените, девојките или верениците на венчавка на која отишле сами, 27 отсто на момачка вечер, 21 отсто на божиќни прослави и 9 проценти на годишните матури.
Во истата анкета е откриено дека 37 отсто од жените биле уверени дека мажите најмногу ги изневеруваат на божиќните прослави, додека 35 проценти си претпоставувале дека партнерот ќе потклекне на момачка вечер. За 17 отсто од испитаниците било сомнително собирањето за годишната матура а само 11 проценти од жените заклучиле дека најголеми се шансите партнерот да ги изневери на нечија свадба.
Ваквиот резултат прилично ги изненадил жените, кои веројатно никогаш повеќе нема да ги пуштат своите мажи сами на вакви настани. Истражувањето спроведено на повеќе од две илјади испитаници покажало дека мажите своите партнерки најмногу ги изневеруваат на свадбите на кои отишл

loading...
Loading...