НЕМА ШАЛА: Се обиде да и ја исклучи струјата а таа…

Со нивната струја нема шега, погледнете како помина овој човек кога се обиде да и ја исклучи струјата на оваа Ромка.  Урнебесно видео kое морате да го погледнете…
Kad odlučiš Cigi da isključiš struju by coolPickУрнебесно видео kое морате да го погледнете…

Пронајдете не на следниве мрежи: