Непријатно ви е да се соблечете пред новиот партнер?

Освен ако не сте Жизел Бундшен или Адријана Лима, „премиерното“ соблекување пред маж може да биде добар тест за вашата самодоверба…Сосема е нормално да стравувате дека ТОЈ ќе забележи некоја ваша мана. Таа несигурност може да го наруши односот со новиот партнер. Значи, за време на „блискиот контакт“ применете ги овие чекори за кревање на самодовербата:
Соблекувајте се со музика. Не мислиме на стриптиз-точка, туку на динамична песна што ќе ви го крене расположението и ќе ве опушти.
Облечете нешто удобно. По беспрекорната депилација, втријте миризлив лосион во кожата и облечете женствена долна облека. Овој труд не е само да го импресионирате него, туку за да стекнете чувство на контрола.
Сменете го начинот на размислување. Иако вашите мисли се фокусирани на она малку целулит на бутовите, знајте дека тој е пресреќен што ќе спие со вас. Размислувајте како него и – уживајтеСосема е нормално да стравувате дека ТОЈ ќе забележи некоја ваша мана. Таа несигурност може да го наруши односот со новиот партнер. Значи, за време

Пронајдете не на следниве мрежи: