НЕСЕКОЈДНЕВНА ГЛЕТКА ВО САРАЕВО: Многумина се исплашиле и со неверување гледале за што се работи!

Loading...

Дамир Маховиќ, уметник и продуцент од Тузла одржал еден необичен уличен перформанс под името „One“ на Титовата улица во Сараево.

loading...
Loading...