„Нешто се крие зад овој феномен“: Погледнете каква необична појава снимиле граѓаните

 Погледнете какова необична појава снимиле граѓаните…Ова е снимано на 30.08 околу 17 часот, но што е никој не знае….
Еден корисник на Фејсбук го објавил ова кое е снимено во Загреб. 
Што се крие зад ова?

 
Ова е снимано на 30.08 околу 17 часот, но што е никој не знае….
Еден корисник на Фејсбук го објавил ова кое е снимено во Загреб. 

Пронајдете не на следниве мрежи: