НЕВЕРОЈАТЕН ПОДАРОК: Погледнете што доби куќната помошничка…

Куќната помошничка Кара Симонс нормално го започнала денот…пристигнала во куќа која треба да ја исчисти но на крај таа ја добила куќата на подарок…Во празничната кампања на Break.com(Prank it FWD) самохраната мајка на три деца добива неколку изненадувања, меѓу кои е и подарок куќа. Претставник на Break.com изјавил дека тие добиле стотици писма со номинации за кампањата, но најтрогнати биле од посветеноста на Симонс кон нејзината фамилија и општеството. Номинацијата за неа била испратена од шефицата и сестрата на Симонс.
Ова не е првата ваква кампања на Break.com. Тие во март оваа година, на млада, вредна келнерка и дадоа огромен бакшиш и нова кола.
 Во празничната кампања на Break.com(Prank it FWD) самохраната мајка на три деца добива неколку изненадувања, меѓу кои е и подарок куќа. Претст

Пронајдете не на следниве мрежи: