НЕВЕРОЈАТНА оптичка илузија

Loading...

За оваа оптичка илузија ќе ви бидат потребни само лист хартија во облик на цилиндар низ кој ќе гледате. И две здрави очи.Имено, со едното око гледајте низ хартијата, а пред другото око ставете ја дланката на одалеченост од неколку сантиметри. По десет секунди гледање, ако имате две здрави очи, сликата во вашиот мозок ќе се комбинира во една и ќе видите дупка на дланката!
Во видеото можете да погледнете како се прави овој трик!Имено, со едното око гледајте низ хартијата, а пред другото око ставете ја дланката на одалеченост од неколку сантиметри. По десет секунди гледање,

loading...
Loading...