НЕВЕРОЈАТНА ТРАНСФОРМАЦИЈА која ќе ве остави без коментар

Оваа девојка ќе ве остави без коментар откако ќе ви ја покаже разликата на шминканата половина на лицето и ненашминканата друга половина.Ова видео е доказ колку драстична трансформација можете да добиете со нанесување на козметичките производи.
Ники која е make up артист, води свој веб сајт и youtube канал на кој постојано постира видеа за како да нанесете шминка на вашето лице, но последното нејзино видео предизвика вистински „BOOM“.

Наместо да нанесе шминка на целото лице, Ники се обиде да демонстрира колку шминката може да го промени изгледот, со што едната половина на лицето ја нашминка, додека другата ја остави ненашминкана.

Во видеото, Ники објаснува кој бренд, бои и техника користи за да го креира својот идеален изглед.
Видеото има 9 милиони прегледаност откако го постираше во Мај оваа година.
Ова видео е доказ колку драстична трансформација можете да добиете со нанесување на козметичките производи.
Ники која е make up артист, вод

Пронајдете не на следниве мрежи: