Неверојатно: Ја тужел НАСА затоа што крие живот на Марс!

Loading...

Граѓанин на САД Роун Џозеф ја тужел Наса затоа што криела од јавноста дека е пронајден живот на Марс!Џозеф сакал веднаш детално да се истражи „залутаниот камен“ на Марс. Се работи за снимка од насилно возило каде во еден момент се забележува непознат камен.
Непознат минерал бил пронајден под роверот „Опортунити4“ пред неколку недели.
На претходните снимки каменот не се гледал, иако роверот стоел на истото место.
Освен тоа, хемиската анализа покажала дека каменот има единствен, односно непознат состав.
Неуропсихолозите тврдат дека тоа е плод на некој вид на габа.
Џозеф неколку пати се обратил до Наса со молба да ја испитаат „габата“ но не добил никаков одговор.
Тогаш во судот во Калифорнија подигнал тужба против Наса и нејзиното раководство.
 Џозеф сакал веднаш детално да се истражи „залутаниот камен“ на Марс. Се работи за снимка од насилно возило каде во еден момент се забел

loading...
Loading...