Неверојатно видео: Близнаци се „степале“ во мајчината утроба!

Доколку се прашувате дали бебето има доволно место во стомакот на мајката, замислете си само како им е на близнаците.Благодарение на снимката направена на Колеџот „Империјал“ во Лондон, сега можеме да видиме како навистина изгледа кога две бебиња растат во една матка.
Со помош на специјален скенер за магнетна резонанца кој не се користи при вообичаените прегледи во бременоста, снимени се бебиња во матка од кои едното е малку поголемо, па изгледа како другото бебе да мора да се бори за своето место на секаков можен начин.
Снимката е направена во дваесеттата недела од бременоста.Благодарение на снимката направена на Колеџот „Империјал“ во Лондон, сега можеме да видиме како навистина изгледа кога две бебиња раста

Пронајдете не на следниве мрежи: