Неверојатно видео: Судар „во живо“ додека разговараат за безбедноста во сообраќајот!

Loading...

Исклучително необичен настан се случи во Јужна Африка, кога, за време на интервјуто во врска со безбедноста во сообраќајот, се случи сообраќајна несреќа. Каква иронија овие денови се случи во Јужна Африка, кога Махлакенг Махлакенг (да тоа се името и презимето), претставник на Комитетот за безбедност, даваше интервју за телевизиски канал за катастрофалната состојба на патиштата кои ги поврзуваат градовите Лихтенбург и Костер, во близина на главниот град, Јоханесбург. 

Погледнете што се случи во позадината: 
Каква иронија овие денови се случи во Јужна Африка, кога Махлакенг Махлакенг (да тоа се името и презимето), претставник на Комитетот за безбед

loading...
Loading...