НЕВИДЕН МОНСТРУМ: Ја силувал и тепал 4 дена по ред се додека…

Loading...

Самохрана мајка од Сребреница тврди дека постар маж од подрачјето на Лопар со денови ја тепал и силувал се додека еден ден не успеала да побегне.Нејзината животна драма ја раскажала на редакцијата на „Независни“ со плач во очите но замолила нејзиниот идентитет да не се открива за медиумите.
Таа веќе пет години привремено работела во Швајцарија. Но овој пат тргнала со овој непознат маж кој требало да работи на истото место. Но, самошто ја поминале границата на Хрватска…
Човекот извадил пиштол и се заканил со смрт и ја однел во една куќа во Омиш каде и следеле 4 ноќи и 4 дена во пекол!
Несреќната жена кажува дека монструмот ладнокрвно ја тепал и силувал.

На сопствениците на куќата во која престојувале им рекол дека се маж и жена а на неа и се заканил дека ќе ја убие ако случајно нешто на некому каже.
Секој ден ја силувал по 3-4 часа.
Жената сеуште е под траума.
На крајот успеала да се извлече откако сопственичката на куќата побарала документи за да го пријави нивното останување во куќата.
Монструмот е уапсен во Швајцарија. Нејзината животна драма ја раскажала на редакцијата на „Независни“ со плач во очите но замолила нејзиниот идентитет да не се открива за

loading...
Loading...