НЕВКУСНА ШЕГА: Оживеаа сцена од хорор и ги трауматизирале луѓето!

Во исчекување на продолжението на филмот „Круг„ поединци решиле малку да се насмеат правејќи многу невкусна шега.Имено,во една продавница за бела техника во делот кај телевизорите инсталираа ѕид со прозор од кој излекува лик од споменатиот филм.
Како одеа сцените на изложените телевизори, гледајќи ја девојката која се појавува во продавницата, на купувачите им делуваше како Самара од филмот да излегува од телевизорот.
Како и што беше очекувано,луѓето наеднаш започнаа да врискаат и да бегаат од продавницата.
Има ли поголеми ноќни кошмари од остварување на сцена од хорор филм?
Погледнете во видеото подолу:
Имено,во една продавница за бела техника во делот кај телевизорите инсталираа ѕид со прозор од кој излекува лик од споменатиот филм.
Како о

Пронајдете не на следниве мрежи: