НЕЗАПАМЕТЕНА ТАГА: 26-годишен фудбалер починал на терен…

Loading...

Ален Поздеровиќ (26) од Бановиќ почина во саботата на фудбалски терен на местото Шишиќ кај Живинице.Пред очите на публиката и играчите на двата тима, во триесетата минута на натпреварот Поздеровиќ паднал и починал пред медицинскиот персонал да му пружи било каква помош .
Тој играл за гостинскиот Фудбалски клуб Гривица против екипата Ѓурѓевиќ, на традиционалниот меморијален турнир кој се одржува во Шишиќ кај Живинице.
Се претпоставува дека причината за смртта е срцев удар. Поздеровиќ работел како наставник во училиште. Имал сопруга и едно дете.Пред очите на публиката и играчите на двата тима, во триесетата минута на натпреварот Поздеровиќ паднал и починал пред медицинскиот персонал да му

loading...
Loading...