Никола Којо во домот има армија од 4 жени!

Loading...

Никола Којо славниот српски актер кој играше и во неколку македонски проекти, од вчера е татко на две близначки.Никола Којо славниот српски актер кој играше и во неколку македонски проекти, од вчера е татко на две близначки.
Никола е веќе татко на малечката Ана која има пет години, а таа, заедно со неговата сопруга Александра и новите две близначки, ќе бидат армијата од 4 жени во семејниот дом, но сигурни сме дека ако актерот успеа да се справи со ситуацијата во „Парада“, ќе успее да се справи и во реалноста во домот со четирите најважни жени на неговиот живот.
Повеќе на: ТЗМ.МКНикола Којо славниот српски актер кој играше и во неколку македонски проекти, од вчера е татко на две близначки.

loading...
Loading...