Нов штос – Згответе јајца во рерна со се лушпа

Loading...

Велат дека е супер штос: Јајцата со лушпа, за промена, наместо да ги варите во вода, испечете ги во рернаНавикнати сме јајцата да ги вариме во зовриена вода. Меѓутоа, нов хит штос кој пред извесно време го протуркал еден од готвачите соработници на Food.com, е јајцата да се печат во рерна! Да, да.
Наредете ги јајцата како што е прикажано на сликата и печете ги на 160-170 степени триесетина минути. Штосот е во тоа што на овој начин можете да приготвите многу повеќе јајца, не морате да чекате водата да зоврие, а приготвени на овој начин тие се повкусни од оние приготвени на вообичаениот.
Преземено од: МКD-newsНавикнати сме јајцата да ги вариме во зовриена вода. Меѓутоа, нов хит штос кој пред извесно време го протуркал еден од

loading...
Loading...