Новата плажа Стење на Преспанско езеро е место за вистинско уживање

Loading...

На Преспанското езеро изградена е нова плажа „Стење“ која на сите кои сакаат да ја посетат им нуди одлични улови за забава и релаксација.Долга песочна плажа, чиста вода и место за освежување нуди плажата „Стење“, а повеќе информации ОВДЕ.

Долга песочна плажа, чиста вода и место за освежување нуди плажата „Стење“, а повеќе информации

loading...