Нови бисери од Ава: Која е нејзината неостварена желба?

Loading...

Можеби на некои од вас започна да ви недостига. Можеби… едвај чекавте да заврши Големиот Брат и едноставно да не слушнете и прочитате ништо за неа. Но, ништо не исто без Ава…
Дури и оние што не ја сакаат се смеат на нејзините „бисери“. Денес за вас го издвоивме последното интервју  на Ава. Имено, прашањата во интервјуто и ги поставуваат нејзините фејсбук пријатели. Веруваме дека ова не е се, но очигледно специјално само за Ава биле одделени само најважните.
На следниот ЛИНК може да погледнете тепачката на Ава со една девојка.
Додека на следниот ЛИНК може да ја погледнете Ава во страствен геј бакнеж.
Секако, за крај да не ги заборавиме и досегашните најглупави изјави на Ава кои може да ги погледнете ТУКА.Можеби на некои од вас започна да ви недостига. Можеби… едвај чекавте да заврши Големиот Брат и едноставно да не слу

loading...
Loading...