Новинаров е КОМА: Се издрогирал додека известувал покрај запалена дрога, еве го резултатот!

Дописникот на британскиот јавен сервис од Блискиот Исток, Квентин Сомервил, го поставил видеото денес на Јутјуб како „божиќен подарок” за своите следбеници на социјалната мрежа Твитер. На видеото, кое самиот го нарекол „Не вдишувај”, може да се види Сомервил како стои до огромен куп со 8,5 тони хероин, опиум и хашиш и не може да престане со смеење додека се обидува да го почне прилогот.
Новинарот со база во Ерусалим, досега известувал за неколку големи и сериозни настани на Блискиот Исток откако бил испратен како дописник од фронтот во 2012, вклучувајќи ја и кризата со Исламска држава.
Нема да издржите да не се насмеете! 
Видеото е на следната страна!

 На видеото, кое самиот го нарекол „Не вдишувај”, може да се види Сомервил како стои до огромен куп со 8,5 тони хероин, опиум и хашиш и

Пронајдете не на следниве мрежи: