НОВО ВИДЕО?! Алекс им оговара на хејтерите!

Откако видеото во кое тој и неговата девојка Елена зборуваа за нивните чувства и љубов наиде на многу различни коментари, повеќето лоши, Александар Ружин реши да им возврати на сите „хејтери“ преку ново видео.Откако видеото во кое тој и неговата девојка Елена зборуваа за нивните чувства и љубов наиде на многу различни коментари, повеќето лоши, Александар Ружин реши да им возврати на сите „хејтери“ преку ново видео.
Под името „Алек Ружин реборн“, тој на „Јутјуб“ го враќа еднаш избришаното видео со Елена, но и додава нови, во кои целосно се открива себеси од што е направен.Откако видеото во кое тој и неговата девојка Елена зборуваа за нивните чувства и љубов наиде на многу различни коментари, повеќето лош

Пронајдете не на следниве мрежи: