Обама си „игра“ со своите вработени правејќи ги шпиони?!

Loading...

Оние кои веруваат во претседателот на САД, Барак Обама ќе си речат дека ова е сепак само една антикапмања против него, со цел да се оцрни неговото име и се повеќе луѓе да почнат да ја губат довербата во него. Но, дали е ова навистина некоја антикампања или сепак некоја вистина се крие зад тоа дека Обама ги тера своите вработени да се шпионираат едни со други. Дали Обама навистина ги тера своите вработени да се шпионираат едни со други е прашањето за кое многумина бараат одговор. 
Според оние кои ја пуштија оваа теорија во јавноста, Обама ги тера вработените да го шпионираат целиот живот со сите навики, ставови, однесување на своите колеги, а потоа целиот извештај да му го достават него. 
Една од многуте теории за ова прашање вели дека федералните службеници се најшпионирани од Обама. Тој сака да знае како живеат овие федерални службеници, кои се нивните навики, ставови, однесување надвор од работа и слично. Со ова тој има целосна  слика со кој работи и дали може да им верува на своите вработени. 
Целта на се ова што го прави Обама, како што велат многумина е за доброто на САД и нејзина заштита од можни терористички напади. 
Дали Обама навистина ги тера своите вработени да се шпионираат едни со други и ги вметнува во својата игра на лавиринт, за сега се уште нема цврсти докази, туку само можни теории кои чекаат да бидат откриени. 
Ова е уште една теорија од 16-те светски теории, за кои има многу претпоставки дека се вистинити, само потребно е да се најдат вистински докази дека сето ова е вистина и дека може да влијае врз иднината на човештвото. 
 Дали Обама навистина ги тера своите вработени да се шпионираат едни со други е прашањето за кое многумина бараат одговор. 
Според оние

loading...
Loading...